Kralen sorteren op aantal

(1 klantbeoordeling)

 23,95 incl. btw

Beschrijving taakdoos
Plaats de houten kralen in het bakje. Sorteer de kalen op aantal. Iedere stok is genummerd zodat het verband gelegd/geleerd kan worden tussen nummers en aantal. De taak is ook ideaal voor het bevorderen van de oog/hand coördinatie. Het spel is afgelopen als alle onderdelen gesorteerd zijn.

Montage
De houten stokken dienen met kracht in de gaten geschoven te worden. Dit van klein naar groot.

Inhoud
Deze taak bevat 4 stokken en 10 gekleurde houten kralen.

Handleiding/Manual:

Taken die gemaakt worden binnen het kader van een uniforme kunststof doos. De taken hebben een duidelijk begin en een gesloten einde.

  • Veilig: onze producten zijn CE gekeurd;
  • Hygiënisch: de taakdozen zijn gemakkelijk afwasbaar;
  • Uniform: de dozen van EenDoosTaken zijn gemakkelijk stapelbaar;
  • Duurzaam: wij gebruiken kwalitatief hoogwaardig materiaal;
  • Geschikt voor diverse doelgroepen, leeftijden en ontwikkelingsniveaus.

De EenDoosTaken zijn specifiek ontwikkeld voor kinderen/jong volwassenen met autisme en gericht op de ontwikkeling. Volwassenen en ouderen met een lager verstandelijk niveau kunnen de taken uitvoeren om vaardigheden te behouden of als ontspannende activiteit. De EenDoosTaken bestaan veelal uit kortere taken om ervoor te zorgen dat de cliënt de concentratie vast kan houden tijdens het werken. Door meerdere korte taken aan te bieden hou je het voor de cliënt boeiender, waardoor de cliënt zich langer kan concentreren en zich tevens ontwikkelt. Er zijn ook taken die wat langer duren voordat ze klaar zijn en taken waarin de begeleider een aanpassing kan maken waardoor de taken kunnen variëren in tijdsduur. Verder zijn er nog taakjes die fungeren als motivatietaak. Na een aantal inspannende taakjes te hebben gedaan kunnen cliënten de motivatietaak doen als beloning voor de geleverde inspanning.

Deze taakdoos dient te allen tijden gemaakt te worden onder supervisie van een begeleider/ volwassene. Vanwege de kleine onderdelen is deze niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.

Afmeting doos: 34 x 19 x 13 cm.

Afmetingen 34 × 19 × 13 cm

1 beoordeling voor Kralen sorteren op aantal

  1. Bart Damhuis

    Leuke taakdoos, uitdagend voor clienten en eveneens geschikt voor het trainen van fijne motoriek.
    Om het iets moeilijker te maken zouden de stokjes even groot gemaakt kunnen worden. Hierdoor wordt deze taak ook geschikt voor een iets hoger niveau.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Kralen sorteren op aantal
 23,95 incl. btw