Pincet taak

 23,95 incl. btw

Beschrijving taakdoos
Bij deze taak heeft de uitvoerder de taak om met een pincet de pompons te sorteren op 3 kleuren. In ieder bakje zit ter voorbeeld een pompon van iedere kleur als de uitvoerder begint met de taak.  De uitvoerder zal een constante druk moeten uitoefenen op de pincet om ervoor te zorgen dat de pompon niet valt. Je kunt de pompons later vervangen door kleinere objecten om de moeilijkheidsgraad op te voeren.

Je kunt eventueel de uitvoerder ook eerst de pompons laten sorteren op kleur zonder de pincet en deze later toevoegen. Spel is afgelopen als alle onderdelen gematcht zijn. De pincet kan in het grote inzetbakje gelegd worden.

Montage

Geen montage nodig

Inhoud
Deze taak bevat in totaal 12 pompons, 4 van 3 verschillende onderscheidende kleuren en een pincet.

Handleiding/Manual:

Taken die gemaakt worden binnen het kader van een uniforme kunststof doos. De taken hebben een duidelijk begin en een gesloten einde.

  • Veilig: onze producten zijn CE gekeurd;
  • Hygiënisch: de taakdozen zijn gemakkelijk afwasbaar;
  • Uniform: de dozen van EenDoosTaken zijn gemakkelijk stapelbaar;
  • Duurzaam: wij gebruiken kwalitatief hoogwaardig materiaal;
  • Geschikt voor diverse doelgroepen, leeftijden en ontwikkelingsniveaus.

De EenDoosTaken zijn specifiek ontwikkeld voor kinderen/jong volwassenen met autisme en gericht op de ontwikkeling. Volwassenen en ouderen met een lager verstandelijk niveau kunnen de taken uitvoeren om vaardigheden te behouden of als ontspannende activiteit. De EenDoosTaken bestaan veelal uit kortere taken om ervoor te zorgen dat de cliënt de concentratie vast kan houden tijdens het werken. Door meerdere korte taken aan te bieden hou je het voor de cliënt boeiender, waardoor de cliënt zich langer kan concentreren en zich tevens ontwikkelt. Er zijn ook taken die wat langer duren voordat ze klaar zijn en taken waarin de begeleider een aanpassing kan maken waardoor de taken kunnen variëren in tijdsduur. Verder zijn er nog taakjes die fungeren als motivatietaak. Na een aantal inspannende taakjes te hebben gedaan kunnen cliënten de motivatietaak doen als beloning voor de geleverde inspanning.

Deze taakdoos dient te allen tijden gemaakt te worden onder supervisie van een begeleider/ volwassene. Vanwege de kleine onderdelen is deze niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.

Afmeting doos: 34 x 19 x 13 cm.

Gewicht 1 kg
Afmetingen 34 × 19 × 13 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pincet taak” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Pincet taak
 23,95 incl. btw