Specht wormen vangen

 17,99 incl. btw

Met de magnetische set “Specht vormen vangen” kan jouw kind de specht op de boom plaatsen en de magnetische wormen in de bek van de vogel stoppen. Het spel bevordert fijne motoriek, hand-oog coördinatie en stimuleert de verbeelding. De specht komt in actie en begint met zijn snavel op de boom te tikken, op zoek naar de wormen. Terwijl je kind de specht beweegt, ontwikkelt hij of zij fijne motorische vaardigheden en hand-oog coördinatie. Het speelgoed is ontworpen om de nieuwsgierigheid en verbeelding van je kind te stimuleren, terwijl deze tegelijkertijd belangrijke vaardigheden ontwikkelt.

MOTORISCHE ONTWIKKELING: Dit speelgoed bevordert de fijne motorische vaardigheden van je kind. Terwijl ze de specht bewegen en de magnetische wormen plaatsen, oefenen ze hun handspieren en hand-oog coördinatie. Dit helpt bij het ontwikkelen van precisie en controle.

CONCENTRATIE EN FOCUS: Het spel vereist concentratie en focus van je kind. Terwijl ze proberen de specht naar de wormen te leiden, leren ze om hun aandacht te richten en zich te concentreren op de taak die voor hen ligt. Dit helpt bij het opbouwen van cognitieve vaardigheden en het vergroten van het concentratievermogen.

HAND-OOG COÖRDINATIE: Het speelgoed helpt bij het ontwikkelen van de hand-oog coördinatie van je kind. Door de magnetische wormen op de juiste plek te plaatsen en de specht naar de wormen te leiden, oefenen ze het synchroniseren van hun handbewegingen met wat ze zien.

INTERACTIEF PLEZIER:
Het spel speelgoed biedt interactief plezier voor kinderen. Ze kunnen het spel samen met vrienden of familie spelen, wat sociale interactie en samenwerking bevordert. Dit zorgt voor urenlang vermaak en plezierige momenten.

EDUCATIEVE WAARDE: Het spel speelgoed biedt educatieve waarde door kinderen te leren over de natuur en dieren. Het geeft hen inzicht in het gedrag van spechten en de interactie tussen spechten en wormen. Hierdoor kunnen ze belangrijke kennis opdoen over de natuurlijke wereld.

PRODUCTSPECIFICATIES:

Geslacht:Unisex
Kleur:Bruin
Gewicht:240g
Materiaal:ABS kunststof
Verpakking:Doos
Grootte:15*12*12cm

PAKKET BEVAT:

8 stuks rupsen
1 boomstronk
1  specht

Winkelwagen
Specht wormen vangen
 17,99 incl. btw