Watertaak

 23,95 incl. btw

Omschrijving taakdoos
Deze taak is uitermate geschikt als beloner. Bij deze taak laat je de munten via de gleuf in de fles vallen waarna ze langzaam omlaag dwarrelen. Na een aantal inspannende taken kan deze taak als ontspannende laatste taak gemaakt worden. Door deze taak in het zicht te plaatsen kan het een stimulans zijn om andere taken af te maken. Het spel is afgelopen als alle munten op zijn.

Montage
De rode stop met de gleuf dient verwijderd te worden. Deksel van het taakje halen. Buis dient van onderuit met kracht in het gat geschoven te worden voor de stabiliteit. Buis vullen met water en rode stop weer monteren.

Inhoud
Deze taak bevat 10 munten, 5 van 2 verschillende kleuren.

Handleiding/Manual:

Taken die gemaakt worden binnen het kader van een uniforme kunststof doos. De taken hebben een duidelijk begin en een gesloten einde.

  • Veilig: onze producten zijn CE gekeurd;
  • Hygiënisch: de taakdozen zijn gemakkelijk afwasbaar;
  • Uniform: de dozen van EenDoosTaken zijn gemakkelijk stapelbaar;
  • Duurzaam: wij gebruiken kwalitatief hoogwaardig materiaal;
  • Geschikt voor diverse doelgroepen, leeftijden en ontwikkelingsniveaus.

De EenDoosTaken zijn specifiek ontwikkeld voor kinderen/jong volwassenen met autisme en gericht op de ontwikkeling. Volwassenen en ouderen met een lager verstandelijk niveau kunnen de taken uitvoeren om vaardigheden te behouden of als ontspannende activiteit. De EenDoosTaken bestaan veelal uit kortere taken om ervoor te zorgen dat de cliënt de concentratie vast kan houden tijdens het werken. Door meerdere korte taken aan te bieden hou je het voor de cliënt boeiender, waardoor de cliënt zich langer kan concentreren en zich tevens ontwikkelt. Er zijn ook taken die wat langer duren voordat ze klaar zijn en taken waarin de begeleider een aanpassing kan maken waardoor de taken kunnen variëren in tijdsduur. Verder zijn er nog taakjes die fungeren als motivatietaak. Na een aantal inspannende taakjes te hebben gedaan kunnen cliënten de motivatietaak doen als beloning voor de geleverde inspanning.

Deze taakdoos dient te allen tijden gemaakt te worden onder supervisie van een begeleider/ volwassene. Vanwege de kleine onderdelen is deze niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.

Afmeting doos: 34 x 19 x 13 cm.

Gewicht 1 kg
Afmetingen 34 × 19 × 20 cm
Winkelwagen
Watertaak
 23,95 incl. btw