Maak op deze pagina kennis met Eendoostaken

Dit is Eendoostaken en zo dragen wij bij aan een betere zelfstandigheid

overzichtelijk, praktisch en duidelijk in gebruik

Eendoostaken is in 2011 opgericht door Michel Geraedts. Michel is ruim 13 jaar werkzaam geweest als begeleider voor kinderen en volwassenen met Autisme Spectrum Stoornis (ASS).Daardoor heeft hij veel ervaring met autisme opgedaan binnen de dagbesteding en woonvoorzieningen voor kinderen en jong volwassenen.

In zijn werkveld heeft hij veel gewerkt met de zogenaamde eendoostaken, welke overzichtelijk, praktisch en duidelijk zijn in gebruik. Met een eendoostaak kan je diverse ontwikkelingsgebieden stimuleren op een leuke speelse manier. 

Unieke Taakdozen
0 +
Klanten
0 +
Cliënten geholpen
0 K

Vanaf het begin

De productie van de eendoostaken is ooit begonnen in zijn garage. Maar inmiddels worden de dozen klaargemaakt voor verzenden op de plaats waar het ooit allemaal begon bij de dagbesteding van PSW.

Er wordt dit keer niet met de dozen gespeeld maar nu maken de cliënten van PSW de taakdozen zelf klaar voor gebruik. Met lijm bevestigen ze klittenband op de dozen en in de bakjes worden de materialen gelegd zoals muntjes en stokjes. Al die verschillende taken zijn voor de cliënten duidelijk gestructureerd.  Aan de hand van foto’s op een planbord weten ze exact wat ze moeten doen. De eendoostaken worden vervolgens door Business Post Limburg naar de besteller gestuurd. Ook bij dit bedrijf werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit past dan ook perfect bij de visie van eendoostaken:

Voor de doelgroep door de doelgroep.

2009
Gestart met het bedenken van taakdozen
2011
Oprichting Eendoostaken
2019
Productieproces uitbesteed aan cliënten PSW
2022
Rebranding Eendoostaken
Michel Geraedts
Oprichter/adviseur Eendoostaken

Eendoostaken kunnen zelf gemaakt worden van schoendozen. Dit zijn vaak creatieve oplossingen maar deze zijn niet hygiënisch, uniform, overzichtelijk en duurzaam. Schoendozen zijn niet af te wassen na gebruik en zijn kwetsbaar qua materiaal. Eendoostaken zijn gemaakt van duurzaam kunststof. Ze zijn veilig, hygiënisch, uniform en overzichtelijk. De materialen zijn gekeurd en hebben een CE keurmerk.”

Eendoostaken community

voeg je toe aan onze community

Werk je al met Eendoostaken en wil je je ervaringen delen? We ontvangen graag jouw verhaal en of foto’s. De beste en leukste inzendingen belonen we met een gratis taakdoos naar keuze. 

Winnaars maken we bekend via onze socials.

Blijf op de hoogte van de laatste onwikkelingen

Mis niets van eendoostaken!

Ontvang updates, nieuwe producten, aanbiedingen en inspiratie in je mailbox

Winkelwagen